Ons team

EVEN VOORSTELLEN!

Tseard & Grietje
Wij zijn Tseard en Grietje Zonneveld samen runnen wij ons melkveebedrijf. Sinds begin 2018 bieden wij ook kleinschalige dagbesteding aan voor mensen met een licht verstandelijke e.o. lichamelijke beperking.

Tseard werkt met deelnemers op het melkveebedrijf. Grietje werkt met de deelnemers bij het kleinvee, groentetuin en buitenklussen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft op de zorgboerderij. Dat onze deelnemers met plezier komen werken en zich indien mogelijk verder kunnen ontwikkelen. Ons doel is dat onze deelnemers op het einde van de dag met een glimlach op hun gezicht naar huis gaan!

FotografieVionaWilstra-0488FotografieVionaWilstra-0470

Janna
Mijn naam is Janna Jongsma.

In 2006 heb ik mijn opleiding als verzorgende IG afgerond en ben ik aan het werk gegaan in de zorg. Daarnaast ben ik begeleiding gaan bieden aan mensen met een PGB.  Sinds 2009 sta ik ingeschreven bij de KvK en sindsdien bied ik dagbesteding en individuele begeleiding bij mij thuis aan http://www.itlytshus.nl.
logo lytshús klein

Sinds begin 2019 ben ik nu ook enkele dagen te vinden op zorgboerderij de Prikkedaem! Deze dagen werk ik samen met Tseard en Grietje en kunnen we meer bieden aan onze deelnemers. FotografieVionaWilstra-0473

%d bloggers liken dit: