Doelgroep

Bij Zorgboerderij de Prikkedaem is er plek voor mensen die graag in de buitenlucht willen werken, mee willen draaien in het melkveebedrijf.

Ook hebben wij ruimte voor deelnemers die een gezellige en creatieve dagbesteding zoeken, of begeleiding nodig hebben met participeren in de samenleving.

Op dit moment werken wij met drie vaste begeleiders. Tseard werkt met deelnemers echt op het melkveebedrijf. Grietje werkt met de deelnemers bij het kleinvee, groentetuin en buitenklussen. Janna is grotendeels bezig met de creatieve activiteiten in de gezellige huiskamer en doet met sommige deelnemers vrijwilligerswerk in een verzorgingstehuis.

“Vaak vinden deelnemers het erg fijn dat het klussen zijn die er toe doen, dit is goed voor de eigenwaarde en stimuleert het groeien van het verantwoordelijkheid gevoel.”

int hooi

bloemstuk

Onze doelgroep zijn mensen van 18 jaar met een licht verstandelijke beperking en/of ASS die een uitdagende dagbesteding zoeken met vaste begeleiding. Waar je deel uit maakt van een leuke groep, waar je jezelf mag zijn, wordt geaccepteerd om wie je bent en waar je mag groeien.

Voorbeelden van indicaties kunnen zijn:
•PDD-NOS
•Asperger
•Licht verstandelijke beperking
•Leerproblemen
•ADHD
•Angststoornis

Wij bieden een veilige plek om te werken, te beleven en waar je mag groeien in je ontwikkeling!

Heb jij interesse en wil je kennis met ons maken? Neem gerust contact met ons op, en kom geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen!

Telefoonnummer
Grietje: 06-11182006
Janna : 06-28100253

Email adres: g_zonneveld@hotmail.com